Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Julenattinè

desember 8 @ 21:00 - 23:00

100

Herøy Brass Skaper Magisk Julenattine i Indre Herøy Kyrkje fredag 08.12 2023 kl 21.00

Julen er tiden for å dele glede og musikk, og Herøy Brass ynskjer å skape ein magisk Julenattine i Indre Herøy Kyrkje. I ein forhåpentlegvis fullsett kyrkje vil Herøy Brass, Thommas Frekøy Skeide på piano og konferansier Jens Johnsen skape en helt spesiell atmosfære.

«Julenattine,»med Herøy Brass håper vi skal bli ein tradisjon i hjertet av julen i Herøy. Vi håper folk fra alle aldra strøymer til kyrkja denne fredagskvelden for å bli fortryllet av den vakre klangen fra messinginstrumentene i Herøy Brass og vakre piano stykker fra Thommas Frekøy Skeide. I samen vil vi fylle kyrkjerommet med varme og julestemning.

«Det er noko helt spesielt med Julenattine, ikkje berre er det seint om kvelden men musikarane i Herøy Brass gir sjela sin i hvert einaste notetrykk, og det merkes i atmosfæren,» seiar ein begeistra dirigent Frode Dalhaug.

Herøy Brass inkluderer en rekke julesongar i repertoaret sitt, som skaper den perfekte julestemninga. Thommas F Skeide vil også gjere det same. Jens Johnsen er kjent for sine lune gode stil, publikum vil oppleve en atmosfære som er helt annerledes enn noko anna.Med glitrande lys i kyrkja og en samhøyrigheit som berre jula kan bringe, vil han også minne oss alle om det sanne bodskapet om jula.

Så hvis du ønsker å oppleve en annerledes julekonsert som vil fylle deg med glede og juleånd, bør du merke deg datoen for Julenattine-konsert med Herøy Brass. Det er en opplevelse du seint vil gløyme!
Velkommen skal du være.

Vi har takker og også våre faste hovudsponsorar Proton Elektro, Kvadratbygg og Fagmøbler Fosnavåg, dokka støtte er med på å gi Herøy eit rikt kulturliv.

Detaljer

Dato:
desember 8
Tid
21:00 - 23:00
Kostnad:
100
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Arrangør

Herøy Brass
Phone
90127868
Email
Perly.kopperstaf@outlook.com
View Arrangør Website